• Skvelý deň v Bratislave

          • 11.október 2018 strávili žiaci II.F triedy Strednej odbornej školy drevárskej vo Vranove nad Topľou v Bratislave. Bol úžasný, plný slnečných lúčov a bohatého programu. Hneď zrána sa zoznámili s historickými budovami starého mesta Bratislavy. Vo Funrádiu diskutovali s Marcelom, Juniorom i Kávou a oboznámili sa s nahrávacím štúdiom a spôsobom práce v rádiu. Televízia JOJ  im poskytla svoje priestory, a tak mali príležitosť vidieť, ako sa naživo nakrúca „Moja mama varí lepšie ako tvoja“. V Inkognite si vychutnávali atmosféru samotného štúdia. Nádherný program bol pre ne pripravený aj v našom Parlamente. Čakal ich tam odborný výklad a stretnutie s pánom Mgr. Petrom Pčolinským, poslancom strany SME  RODINA – Boris Kollár. Nezabudli ani na najkrajšiu dominantu nášho hlavného mesta Bratislavský hrad a jeho klenotnicu. Vo večerných hodinách obdivovali osvetlené nábrežia Dunaja a kto chcel, mohol shopingovať v Eurovei. Pre niektorých z nich bolo aj cestovanie vlakom novým zážitkom,  po prvýkrát zaspávali  a usínali za zvuku kolies rýchlika. Škoda, že to trvalo tak krátko. Veríme, že táto návšteva nebola poslednou. Veď Bratislava ako hlavné mesto nám má ešte čo  ukázať.

          • miniliga Leicester - Bavori

          • Zatiaľ najlepší zápas v prebiehajúcom ročníku bol v prvom polčase úplne vyrovnaný, Leicester viedol len 3:2, no po prestávke všetko zlomil šťastný gól tretiakov z rohu, "Bavori" otvorili hru a už sa to na nich sypalo... Žiaril 7gólový Jaro Žipaj a skutočne nádherné akcie urobili zo zápasu "superdivadlo"!

            Leicester  III.M   -   Bavori  I.A    15 :  3

            Góly:  Žipaj 7, Maľar 3, Hlad 2, Mitrišin 1, Gordan 1, M. Balog 1,   -   V. Huňák 1, E. Vidlička 1

            Žlté karty:   - - -     -     V. Huňák

            Zostavy:  III.M: Minár,  -  Mitrišin, Maľar, Gordan, M. Balog, Žipaj, Hlad

                              I.A:  Vajda,  -  Piatak, V. Huňák, E. Vidlička, Orosi, Tatár, J. Vidlička

          • Dni nezábudiek 2018

          • „Jediný spôsob, ako si zaistiť príjemný život, je zaistiť príjemný život ostatným. Jediný spôsob, ako zaistiť ostatným príjemný život, je správať sa k nim, akoby sme ich milovali. A jediný spôsob, ako sa k niekomu správať, akoby sme ho milovali, je naozaj ho milovať.“ (Jeremy Bentham)

            To najkrajšie na človeku nazývame dušou. Niet telesného zdravia bez duševného. Preto sme sa rozhodli vypomôcť pri realizácii verejnej zbierky DNI  NEZÁBUDIEK  2018 v dňoch 3.10 – 5.10.2018. V stredu 3.10.2018 poďakovanie patrí žiakom II.F triedy Markovi Foľtánovi  a Jozefovi Žolnovi. Vo štvrtok 4.10.2018 žiakom III.M triedy: Stanislavovo Malému a Radovi Čubiňákovi a v piatok 5.10.2018 žiakom: Marcelovi Šimkovi, Milošovi Vysokému, Jánovi Hadovi a Tomášovi Kozákovi (III.M). Poďakovanie patrí aj všetkým tým, ktorí prispeli. Ďakujeme všetkým!

          • Miniliga zápas I.A a I.M

          • Dnes nastúpili na svoju premiéru v minilige I.A a miesto vylúčenej I.G rýchlo naskočila do kolotoča zápasov I.M."Bavori" z I.A posilnení o 2 tretiakov pôsobili zohratejším dojmom, vďaka striedaniam udržali vysoké tempo a pomerne jasne zdolali svojho súpera, ktorý napriek tomu ukázal, že má svoju kvalitu a môže potrápiť aj silnejšie tímy.

            Bavori  I.A    -    Tirpakovci  I.M      16 : 6

            Góly:  J. Vidlička 5, K. Tatar 4, Piatak 3, V. Huňák 2, E. Vidlička 1, Vajda 1,   -   M. Hudák 4, Kostur 1, Marcinčin 1

            Žlté karty:  - - - -     -     - - - -

            Zostavy:   I.A:  P. Bužo,  -  Piatak, V. Huňák, Orosi, E. Vidlička, K. Tatar, Vajda, J. Vidlička

                              I.M:  Čukat,  -  S. Kozák, Juhas, Bačo, Dyľ, R. Baník, Kostur, Marcinčin, M. Hudák 

          • Zápas druhákov "Kameňe"

          • V dnešnom zápase druhákov "Kameňe" z Áčky vysoko zdolali "Dream team" z eFky, ktorý nastúpil v nekompletnom zložení.

            "Kameňe" II.A  -  Dream team  II.F     20 : 4

            Góly: M. Habina 10, J. Mitáč 3, Bily 3, Senk 3, Bačo 1,   -   T. Zeleňák 4

            Žlté karty:  Bily,   -   Janočo, Pavliško

            Zostavy:  II.A: R. Karchňák,  -  J. Mitáč, Bily, L. Daňo, R. Bačo, Sabo, Senk, M. Habina

                             II.F: J. Kuruc,  -  Juhás, T. Zeleňák, Bognár, Janočo, Pavliško

               Druhý dnešný zápas medzi Klenotami SOŠD a I.G sa neuskutočnil, pretože prváci bezdôvodne na zápas nenastúpili, napriek tomu, že ich bolo dosť. Keďže je nepravdepodobné, že by k zápasom v ďalšom priebehu súťaže pristupovali inak, sú z tejto sezóny vylúčení a ich miesto zaujme I.M, ktorá pre zmenu zmeškala termín odovzdávania súpisiek.... Na zápas nastúpi už vo štvrtok 4.10.2018 proti I.A. 

          • "IT zápas" miniliga

          •  

            V pondelok 1.10 sa odohral "IT zápas" medzi mechanikmi počítačových sietí, druháci vyzvali bronzových medailistov z minulého roka - tretiakov. Vo veľmi peknom, rýchlom a kombinačnom zápase o svojom víťazstve rozhodli tretiaci medzi 6. - 12. minútou prvého polčasu, keď tento úsek vyhrali 6:0! Inak to bola vyrovnaná partia a Ajax ukázal svoju silu!  

            Leicester III.M  -  Ajax  II.M     11 : 5

            Góly: Hlad 5, Žipaj 3, Maľar 2, Gordan 1,  -  S. Valčo 2, A. Feri 2, Merjavý 1

            Žltá karta:   Gordan   -   - - - -

            Zostavy:  III.M: Minár,  -  Maľar, Gordan, M. Balog, I. Feri, Žipaj, Hlad

                              II.M: R. Balog,  -  A. Feri, Wilcega, J. Huňák, Capko, Merjavý, S. Valčo