• Sociálne štipendium

          • Sociálne štipendium

             

            Sociálne štipendium pre žiakov školy sa  bude vyplácať:

             

            19.  februára  2021 (piatok)  v čase od 11.00 hod. do 13.00 hod.

             

            Žiak, ktorý peniaze prijíma musí mať:  rúško,  rukavice, vlastné pero a občiansky preukaz. V prípade, že uvedené veci nebude mať,  štipendium sa mu nevyplatí.

            Vyplácanie štipendií sa bude realizovať pri vrátnici budovy školy.

            Ak si žiak nemôže vyzdvihnúť sociálne štipendium v uvedenom čase,   je potrebné to  oznámiť na číslo telefónu: 057/4423862.

        • Výsledky súťaže „Navrhni logo projektu“
          • Výsledky súťaže „Navrhni logo projektu“

          • Úctyhodných 50 návrhov od 45 autorov poriadne zamotalo hlavu hodnotiacej komisii, ktorá hľadala nielen najkrajší a na logo najvýstižnejší návrh, ale musela sledovať aj nápadnú podobnosť s už existujúcimi a používanými logami. Nuž a ako to už na Slovensku chodí – 12 návrhov komisia napriek výbornej vizáži posunula na koniec poradia, pretože boli celkom, prípadne čiastočne, prevzaté z internetu. Ak by náhodou takýto návrh vyhral a škola by ho použila ako oficiálne logo projektu, následky by mohli byť katastrofálne.

            Po zvážení originality, vloženej myšlienky, jednoduchosti, praktickosti pre používanie na tlačivách, tričkách a podobne sa porotcovia dohodli na týchto výsledkoch:

            1. miesto         Jakub  BANČANSKÝ                    II.A

            2. miesto         Branislav  JACKO                         III.M

            3. miesto         Samuel  JACKO                                I.A

            Odmeny odovzdáme autorom ocenených návrhov hneď po nástupe žiakov na prezenčné vyučovanie. O tom, ktoré logo sa stane oficiálnym logom projektu na rok 2021 sa rozhodne medzi návrhmi, umiestnenýmí na 1. a 2. mieste. Víťazom blahoželáme, všetkým, ktorí ste sa zapojili do súťaže ďakujeme a prajeme veľa krásnych nápadov aj pri ďalších tvorivých výzvach. 

            Môžete si pozrieť aj ďalšie zaujímavé návrhy od Samuela Gajdoša z II.A, Branislava Juhása z IV.F, Tatiany Kruschovej zo IV.M, Tatiany Marcinovej zo IV.F a Filipa Majirského z II.G, ktoré sa umiestnili hneď za ocenenými: